X

Over

 

Ik ben Jeremiah. Geboren in Utrecht en opgegroeid in de straten van De Meern, waar ik mijn eerste kwartje verdiende en mijn eerste biertje dronk. In Utrecht heb ik daarna de boeken opengeslagen, een das gestropt en in een kledingkast gewoond om het studentenleven te ervaren, wat ik afgesloten heb met een stage in Barcelona en een bijzondere reis in Zuid-Amerika.

Nu ben ik al meer dan 5 jaar werkzaam in (online) marketing & e-commerce en vervul ik op dit moment de functie van online marketing manager bij fonq.nl. Als vertegenwoordiger van generatie Y houd ik nieuwe media en marketing nauwlettend in de gaten. Ik krijg energie van creativiteit, pioniers en nieuwe initiatieven, maar met name van een extreem goed uitgevoerd idee met toegevoegde waarde. In mijn werk zijn data-driven -en creatief denken beste vrienden (Geek marketeers [will] rule) en verslaat de educated guess onderbuikgevoelens met verpletterende scores.

Verder woon ik in onze hoofdstad met mijn kat Napoleon waar ik wekelijks nieuwe plekken ontdek en mensen ontmoet. Op strooptocht naar goede koffie, IJbier, filmhuizen, de beste burgerbar of de leukste route door de grachten met mijn bootje #durftevaren vul ik mijn weekenden met anderen die hun jeugdigheid (nog) niet los kunnen laten. Ik ben liefhebber van koffie, verlies mezelf graag in goede boeken en films, zoek met plezier naar het verband tussen psychologie /maatschappelijke patronen en consumentengedrag/marketing  en ben dienaar van de goede strijd. Wat die strijd ook maar moge zijn. Verder heb ik nog een set aan geheime skills.